Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.Mail mij terug

Laat uw emailadres achter en wij mailen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.

 

Bel mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw telefoonnummer, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Mail mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw emailadres, wij mailen u zo snel mogelijk terug.

Uw Reservering

Bedankt voor het maken van uw reservering! Zonder tegenbericht ontvangen wij u graag op de besproken datum en tijd.

Reserveren? Dat kan momenteel niet.

Wij zullen met de huidige maatregelen, bij de voorspelling van goed mooi weer, geopend zijn op zaterdag & zondag van 12:00-18:00.

Dit zal dagelijks via onze website en socialmedia worden aangegeven.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid is reserveren momenteel niet mogelijk.

Voor meer informatie kunt u de spelregels op deze website bekijken.

We hopen u snel welkom te mogen heten!

Rootz Centrum

Rootz Centrum
Rootz Harbour

Meneer
Mevrouw

Groepsreservering?

Reserveert u voor een groep van 15 personen of meer? Maak dan gebruik van onze reserveringsmodule.

Rootz Centrum, Den Haag
Grote Marktstraat 14
070 363 9988 | e-mail

Rootz Strand, Scheveningen
Strandweg 4
070 363 9905 | e-mail

@
@
1

Rootz Blond


Rootz Blond is een rijk en vol blond bier. Met zijn 6% alcoholpercentage heeft deze blond alles in zich om uit te groeien tot een favoriet van veel bierliefhebbers. Het ontstaan van de Rootz Blond kon niet uitblijven, vertelt Roland Meerloo (eigenaar): Rootz staat al ruim 20 jaar bekend om onze uitgebreide bierkaart, daar zijn wij trots op. Al lange tijd willen we hier een eigen brouwsel aan toevoegen. Na een lange zoektocht zijn wij belandt bij meesterbrouwer Ruud van Moorst, die voor ons een eigenwijze, karaktervolle blond kon ontwikkelen, die past bij de bier en spijs cultuur van Rootz.

Rootz Seizoensbier

Rootz Barey Wine: In de winter 2016 gebrouwen samen met Bronckhorster Bier.

Eigenaar Roland Meerloo over zijn nieuwe brouwsel: “Rootz is een horecazaak die van iedereen is. Wij trekken een algemeen publiek aan, en we willen deze mensen een uniek bier met eigenzinnige smaak laten proeven zonder net tè spannend te zijn. Wij willen onderscheidend zijn, maar tevens ook doordrinkbaar. Eigenlijk kan je dit bier los van de alcohol qua smaak ook weer een avond, of middag lang drinken net zoals onze prijswinnende Rootz Blond.”

“Wij zijn gevestigd in Den Haag en Scheveningen, daar is altijd door de zeewind wat kouder. Wij willen dat de Rootz Barley Wine dat Unox moment creëert. Je hebt de wind en kou getrotseerd, en na een koude wandeling of fietstocht overwinter jij met dit bier in een warme knusse kroeg. Het moet dat biertje zijn waar je naar verlangt na een lange schaatstocht of duinwandeling in de sneeuw! Je mag er best nog wel 1 drinken, dan vroeg eten en naar bed! Of natuurlijk heerlijk in jouw stoel bij de openhaard nog even voor het slapen gaan.

Kortom we hebben een echte overwinteraar gecreëerd voor iedereen. In de zomer op het terras aan de Rootz Blond, in de winter heerlijk knus aan de Rootz Barley Wine”, vertelt directeur Rootz Patrick van Aller.

De Barley Wine is gebrouwen in samenwerking met Bronckhorster Brewing Company. Steve Gammage eigenaar van deze brouwerij is een goede vriend van Rootz en heeft veel ervaring met prijswinnende zware bieren. Er komen 2 varianten van het bier o.a. een Whiskey ‘Barrel Aged’ Batch!

Rootz Seizoensbier

Rootz 7hops IPA: Gebrouwen in de zomer van 2015 samen met Kompaan.

Samen met de Haagse brouwers van Kompaan zullen wij seizoensbieren brouwen. Deze zullen worden gelanceerd in de jaargetijden waar wij het bier bij vinden passen.

Offerte AanvragenOfferte Aanvragen

Uw offerteaanvraag is succesvol verstuurd, wij nemen spoedig contact met u op!